A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Літо-це час відпочинку

Дата: 19.08.2019 16:57
Кількість переглядів: 351

Фото без опису

Літо – це час відпочинку, веселощів, нових знайомств та оздоровлення дітей. Турбота про здоров я дітей є одним з основних показників Дівичківської сільської ради. Організація літнього оздоровлення та відпочинку має велике значення для відновлення сил, поліпшення стану здоров я дітей. Саме літньої пори діти частіше бувають на свіжому повітрі. Адже саме тут відбуваються основні оздоровчі моменти. Використати цей період необхідно дбаючи про повноцінне загартування повітрям, сонцем, водою.

 Цього року на оздоровлення дітей Дівичківської об’єднаної територіальної громади, що відносяться до соціально незахищених категорій, діти з особливими потребами, діти учасників АТО,  діти з багатодітних та малозабезпечених сімей,   виділено сто сімдесят тисяч гривень. Сорок   школярів із сіл громади отримали можливість оздоровитись та відпочити в таборах:

«Наталія» Рахівського району, Закарпатської області;

«Романтик» Херсонської області, місто Скадовськ;

«Артек» Міжнародний дитячий центр Пуща Водиця.

 Радісна та водночас схвильована дітвора, у передчутті нових знайомств та цікавих пригод, по дорозі в табори малювала у своїй уяві незабутні дні літнього відпочинку. Перед дітьми відкрився  світ цікавих ігор, розваг, конкурсів, майстер – класів, змагань, вечірніх дискотек та караоке, купання озерах з солоною водою та морі, походів у гори, екскурсій, поїздок по визначних та пам’ятних місцях.   Діти  насолоджувалися чистим повітрям, мальовничою природою, захопливим відпочинком, оздоровились та  отримали  масу задоволення та вражень, познайомились з новими друзями та цікавими людьми.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора