A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПОЧАТОК ПРОЦЕДУРИ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ЗВІТУ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ ПРОЕКТУ ДОКУМЕНТУ ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ СЕЛА ЄРКІВЦІ ПЕРЕЯСЛАВ-ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата: 20.08.2019 11:56
Кількість переглядів: 572

Фото без опису

  1. Звіт про стратегічну екологічну оцінку документу державного планування проекту генерального плану села Єрківці Переяслав-Хмельницького району Київської області, котрий є основним видом містобудівної документації, який призначений для обґрунтування довгострокової стратегії планування та забудови території села Єрківці, був розроблений на підставі рішення сесії сільської ради 722-17-YII від 12.06.2019 року. Генеральним планом населеного пункту визначено основні принципи і напрямки планувальної організації та функціонального призначення території села, формування системи громадського обслуговування населення, організації вулично-дорожньої та транспортної мережі, інженерного благоустрою, захисту громадян та місцевості від небезпечних техногенних та природних процесів, охорони навколишнього природного середовища. У ході виконання стратегічної екологічної оцінки, а головним чином у звіті про стратегічну екологічну оцінку, розглянуті заходи із забезпечення екологічної безпеки та покращення здоров’я населення села Єрківці.

  2. Орган, що приймає рішення про затвердження документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку Дівичківська сільська рада                                                   Переяслав-Хмельницького району Київської області.

  3. Процедура громадського обговорення та строки подання пропозицій і зауважень у процесі здійснення стратегічної екологічної оцінки здійснюється відповідно до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку»: 

а) дата початку та строки здійснення процедури: від 16 серпня 2019 року і триває до 14 вересня 2019 року (30 днів).

б) способи участі громадськості: надання пропозицій і зауважень у письмовому вигляді, а саме 08456, Київська область, Переяслав-Хмельницький район, с. Дівички, вул. Сонячна, буд. 1а та електронному вигляді, а саме на електронну скриньку Дівичківської сільської ради divigkirada@ukr.net. Відповідальна особа – Матюк Іван Миколайович.

в) дата, час і місце проведення громадських слухань: громадські слухання       відбудуться 28 серпня 2019 року о 15:30 у приміщенні Ковалинського старостату за адресою: вул. Москаленівська,10.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися зі звітом про стратегічну екологічну оцінку проекту генерального плану села Єрківці  Дівичківська сільська рада Переяслав-Хмельницького району Київської області, с. Дівички, вул. Сонячна, буд. 1а.

ґ) із проектом звіту можна ознайомитись на офіційному сайті Дівичківської сільської ради http://divychkynska.gromada.org.ua/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора