A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Дівичківській громаді відбувся урочистий захід з нагоди Дня державного прапора та Дня Незалежності України

Дата: 25.08.2019 14:28
Кількість переглядів: 980

23 серпня 2019 року в Дівичківському Будинку культури відбувся урочистий захід з нагоди Дня державного прапора та Дня Незалежності України.

Напередодні Дня Незалежності, ми вшановуємо  один з трьох символів нашої держави – Державний Прапор України. Під рідним знаменом  український  народ утвердив віковічну  мрію  про незалежність,  свободу і відродження  Української держави. А сьогодні, синьо-жовтий стяг  знову об’єднує  під своїми полотнищами захисників та оборонців рідної землі, які   відстоюють  соборність та територіальну цілісність  неньки - України на  її східних теренах. Драматичні події, які переживає Україна,  вкотре підтвердили одвічну істину – народ сильний у час єднання. Тому перед реальною загрозою, яка знову гнітить українську землю, маємо ще більше згуртуватися й убезпечити свій історичний вибір, захистити наше право вільно жити на своїй Богом даній землі!

У заході взяли участь очільник громади Тимофій Девко, заступник сільського голови Сергій Андрієвський, начальник відділу освіти, охорони здоров’я, молоді і спорту, культури, туризму та соціального захисту населення Дівичківської сільської ради Наталія Шаблієнко, спеціаліст з питань культури Софія Курик, депутати сільської ради, старости сіл громади, представники органів місцевого самоврядування, члени громадських організацій. З вітальними словами до присутніх звернулися військовий капелан Дмитро Волошин та священнослужитель села Єрківці о. Леонід. А ось учасників АТО зал зустрічав, як героїв – стоячи та оплесками. Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих на Майдані і в зоні проведення АТО.

Вітаючи  присутніх з великими державними  святами, сільський голова Тимофій Девко сказав: «У день головного державного свята бажаю вам і вашим рідним миру, спокою та злагоди, родинного затишку, міцного здоров'я, щедрої долі, успіхів у справах та  починаннях заради процвітання незалежної України та її народу. Нехай серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним. Спільними зусиллями — збережемо, розбудуємо та уславимо нашу Велику Єдину Україну! Любімо і поважаймо Державний Прапор України, щоби він гордо майорів над Україною та був надійним оберегом у всіх наших справах та помислах. Бажаю усім нам мудрості, патріотизму і взаємної шани. Із 28-ю річницею незалежності України! Слава українському народові! Слава його Героям! Слава Україні!».

За поданням старост сіл та командирів військових частин А3099 та А2399, сільським головою до Дня Незалежності України були нагороджені подяками та грошовими винагородами кращі трудівники ОТГ за вагомий внесок у розбудову української державності та громади.

Далі загальногромадське свято продовжили  артисти та художні колективи нашої  громади, які виконували патріотичні пісні.

Ірина Самойленко,

директор Будинку культури

с.Дівички

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора