A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Cерпнева педагогічна рада освітян Дівичківської громади

Дата: 01.09.2019 22:20
Кількість переглядів: 514

30 серпня 2019 року в приміщенні Будинку культури села Дівички відбулася серпнева педагогічна рада освітян Дівичківської громади «Становлення системи освіти Дівичківської громади в умовах реформування: виклики та перспективи». Цьогорічна педагогічна рада була проведена за участі голів батьківських комітетів закладів освіти та лідерів учнівського самоврядування.

На урок до імпровізованого класу запросили: Тимофія Девка, голову Дівичківської сільської ради, Наталію Шаблієнко, начальника відділу освіти, Людмилу Пручай, директора ІРЦ, Тетяну Клименко, вчителя початкових класів Стовп’язького НВО, Оксану Сумченко, заступника директора з виховної роботи Дівичківського НВО та Бойко Юлію, ученицю 11 класу  Стовп’язького НВО.

Цьогоріч освітянська родина поповнилася трьома молодими вчителями. Вчителем англійської мови в Дівичківському НВО працюватиме Анна Груднина, у Стовп’язькому НВО викладатиме інформатику Олексій Панін, а в Ковалинському НВО українську мову та літературу – Ірина Цимбал. Молодих педагогів квітами і щирими словами привітав очільник громади Тимофій Девко, а від президії районної профспілки подарунки вручила Наталія Мацьовка, вчитель історії Дівичківського НВО.

В цифрах і фактах  презентували життя освіти громади за 2018/2019 навчальний рік Тимофій Девко з Наталією Шаблієнко. Людмила Пручай запросила в інноваційний простір інклюзивно-ресурсного центру. Тетяна Клименко доказала, що сучасному першокласнику в школі не сумно, а цікаво і пізнавально. Оксана Сумченко презентувала заходи, які були проведені в громаді для учнів протягом 2018/2019 навчального року. Про те, що влітку можна не тільки відпочивати, а й навчатися з користю для себе і громади презентувала Юлія Бойко, учениця 11 класу Стовп’язького НВО.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора