A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 У неділю на стадіоні Великої Каратулі відбувся розіграш районного кубкового турніру з футболу на честь Почесного працівника фізичної культури та спорту України, уродженця цього села Бориса Сонька (1961-2017).

Дата: 14.09.2019 17:07
Кількість переглядів: 311

Фото без опису

Бориса Михайловича добре знала вся спортивно-фізкультурна громадськість Переяславщини, адже він плідно працював протягом чотирьох років у МСОК "Колос", а згодом 16 років (аж до трагічної кончини) очолював відділ з питань фізичної культури та спорту райдержадміністрації. На турнір (він започаткований минулоріч), окрім безпосередніх його учасників з трьох сіл, прибули колишні колеги Бориса Сонька, друзі-футболісти (він не один рік грав у сільській команді, був надійним захисником), численні вболівальники. Участь в урочистостях з нагоди відкриття турніру взяли також дружина Бориса Михайловича Ольга, їхні діти Олександр та Людмила.
Турнір за участю футболістів з Великої Каратулі, Дівичок та Лецьок проводився за коловою системою. Кожна гра – два тайми по 20 хвилин. І вже у перших двох поєдинках визначилося, що на відміну від торішнього, цьогоріч кубок покине Велику Каратуль. Команда з Дівичок, спочатку впевнено перемігши Лецьки – 3:1, потім упоралася і з командою господарів – 1:0 і незалежно від останньої гри турніру стала переможцем. Тож гра проти Лецьок була для великокаратульців уже не більше як матчем престижу. Вони виграли переконливо – 5:2, але ця перемога принесла лише друге місце.
Гравці усіх трьох команд отримали медалі відповідних ґатунків. А капітану команди "Дніпро" (Дівички) Володимиру Митрофаненку вручили ще й два кубки за перемогу в турнірі: великий (перехідний) та менший (на постійне зберігання).
Насамкінець присутніх запросили за поминальний стіл, який для них підготувала родина Бориса Сонька.

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора