A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Привітання з Днем фізичної культури та спорту України!

Дата: 14.09.2019 17:24
Кількість переглядів: 298

Шановні спортсмени,  працівники фізичної культури та шанувальники спорту!
Щиро вітаю всіх Вас з Днем фізичної культури та спорту України!
За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю.
Україна завжди славилась своїми спортивними талантами, має їх і Дівичківська громада, і ми пишаємося Вашими, шановні земляки, досягненнями. Ви з честю продовжуєте традиції з виховання фізично загартованого та здорового молодого покоління, адже фізичне виховання – це здоров’я нації. Отож, наше спільне завдання – залучати в спортивні зали, на майданчики як найбільше дітей, молоді, їх батьків, але найголовніше – створення для цього відповідних умов. 
Зичу спортсменам високих здобутків та перемог у змаганнях на славу нашої громади. Нехай Ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту, взірцем для юних жителів нашої громади.
В цей святковий день щиро бажаю усім Вам міцного здоров’я, добра і щастя, великої наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот в ім’я процвітання громади та України!

З повагою сільський голова                                                                                                                            Т.Девко
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора