A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Конкурс "Супер-мама"!

Дата: 20.09.2019 18:39
Кількість переглядів: 552

Фото без описуФото без опису

 

В Дівичках відбулося свято «Супер мама»

Сьогодні в Дівичківському Будинку культури відбувся конкурс «Супер Мама», в якому взяли участь активні, артистичні, креативні, винахідливі мами села Дівички зі своїми дітками.

Програма виступу складалась з дев’яти конкурсів: «Візитна», «Моя мама краща за всіх!», «Сімейна хроніка», «Перукарня», «Ательє мод», «Українська пісня», «Плач дитини», «Сімейні таланти» та «Краща господиня».

Журі оцінювало оригінальність, винахідливість, інтелект учасників,  сценічну мову, акторську майстерність та інше. П’ять пар мам з дітьми, а це були дівчатка та навіть хлопчик, демонстрували талант у хореографії, кулінарії,  рукоділлі, декламації. Кожна мама була неперевершувана в своєму таланті за що отримувала оплески глядачів. Під час конкурсу присутні насолоджувались піснями та танцями запрошених юних зірок нашої громади. За підсумками конкурсу усі конкурсанти були нагороджені у різних номінаціях.

Отже, Міс «Співучість» стала  Оксана Сумченко, Міс «Господиня» -  Наталія Митрофаненко, Міс «Винахідливість» - Наталія Степаненко, Міс «Талановитість» - Анастасія Когутніцька. А перемогу  в конкурсі та звання «Супер Мама» та Міс «Краса» здобула Тетяна Яковенко.

Кожен учасник конкурсу не залишився без подарунків та квітів.

 

                                                                          Ірина Самойленко, 

                                                                         Директор БК с. Дівички



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора