A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

«Згадай шкільні роки» - фотоальбом до 50-річчя Єрковецької школи

Дата: 02.10.2019 09:36
Кількість переглядів: 672

Фото без опису

На шкільному подвір’ї скидають листя тополі, розгулюють осінні вітри…

А за вітром навздогін біжать шкільні роки…

Між дитинством і дорослістю немає мостів і казок немає, залишається у спадок тільки пам'ять. І школа все пам’ятає, багато може розповісти про своїх дітей – колишніх і теперішніх, радіє кожній згадці, кожній зустрічі.

Єрковецька школа цього року святкує 50-річчя побудови нового приміщення і запрошує 2 листопада 2019 року на зустріч всіх випускників.

Адже історія школи - це її неповторні, дивовижні, яскраві випуски різних років.

А перед зустріччю із колишніми однокласниками, друзями, вчителями, Єрковецька сільська бібліотека пропонує перегорнути сторінки фотоальбому присвяченому «Згадай шкільні роки», який вийшов за сприяння нашого земляка, випускника місцевої школи відомого краєзнавця Гича М.М.

У фотоальбомі не один десяток фотографій, залишених на згадку кожним поколінням учнів, розміщені вони в хронологічній послідовності за період з 1970 по 2019 роки. За структурою альбом поділений на чотири розділи: Історична довідка, випускники школи, педагогічний колектив та шкільне життя і гості школи. Виданий в Камянець-Подільському: ФОП Буйницький О.А.,2019. Має 144 сторінки. Автор – упорядник – Гич Михайло Миколайович.

Пролунає шкільний дзвінок, він покличе не на уроки, не в шумний клас. Він попросить пригадати шкільні роки, теплі спогади.

Тож нехай всім буде тепло залишено і радісно від зустрічей один з одним і нашими вчителями

 

 

Ольга Шульга,

директор Єрковецької публічною бібліотекою

Дівичківської ОТГ Київської області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора