A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Прийшло радісне свято, яке відзначають всі освітяни – День учителя

Дата: 03.10.2019 18:28
Кількість переглядів: 584

Золота осінь. У зелені коси беріз вплелася позолота. Прийшло радісне свято, яке відзначають всі освітяни  – День учителя.

Візьміть листок. Тримайте осінь в пальцях.

Червону, жовту, сіру і руду.

І вишивайте листопад на п’яльцях.

Шукайте яблуко в холодному саду.

Тримайте, Бережіть, цей день шануйте.

Осінній день, меланхолійний щем.

І пальцем на вікні листок малюйте,

Який летить і мокне під дощем.

Вчителі Дівичківської ОТГ святкували його вчора, 2 жовтня. Сільські вчителі Єрківець, Ковалина та Дівичок приїхали у Стовп’язьке НВО «ЗЗСО I-III ступенів – ЗДО», де у актовій залі і відбулося свято, на якому виступили заступник голови Дівичківської  сільської ради Андрієвський С.Г., завідуюча відділом освіти Шаблієнко Н.А., голова комітету профспілки працівників освіти Переяслав-Хмельницького району Каменська Н.Г. Вони привітали освітян із професійним святом, кращим працівникам вручили подяки, грошові премії та квіти. А потім, замість традиційного концерту, були квести для працівників освіти.

Друга частина урочистостей розпочалася з поділу на команди. Під кожним сидінням було прикріплено листочок певного кольору, за яким і сформувалися чотири команди (в кожній команді були представники всіх шкільних делегацій і навіть керівники громади, староста села Стовп’яги). Отримавши маршрутні листи, вирушили по станціях. Їх було теж чотири. На станції «Хто Я?» намагалися поставити питання команді і вгадати, хто чи що зображено на малюнку, обличчям якого є сам гравець. На наступній – вгадати мелодію. Тут уже гравець слухав мелодію і намагався донести до команди з допомогою рухів – яку, а решта присутніх повинні були відгадати назву пісні. Третя зупинка – «Вгадай слово». Суть гри полягала в тому, що у кожного учасника в руках була літера. Коли ведучий зачитував завдання, гравці повинні побудувати слово з тих літер, які у них в руках. Стомившись від інтелектуальних завдань, педагоги могли відпочити на четвертій станції – «Роби як ми!», де вони вивчали танцювальні рухи і під запальні мелодії могли їх вдосконалити. Хочеться відмітити, що до цих змагань готувалися всі школи громади (кожне НВО готувало одну станцію). Родзинкою всього дійства було те, що ми не просто змагалися, а отримували гроші – Оки – за правильні відповіді і могли купити продукти харчування. Потім у імпровізованому Ок – кафе змогли покреативити і приготувати різні страви з того, що придбали, пригостити ними всіх присутніх.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора