A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ШАНОВНІ ПЕДАГОГИ, УЧНІ, ТЕХНІЧНИЙ ПЕРСОНАЛ ЄРКІВЕЦЬКОГО НВО «ЗЗСО І-ІІІ СТУПЕНІВ – ЗДО»!

Дата: 02.11.2019 11:00
Кількість переглядів: 370

Фото без опису

 

Від імені виконавчого комітету Дівичківської сільської ради вітаю Вас із ювілеєм – з 50-річчям заснування навчального закладу – ЄРКІВЕЦЬКА СЕРЕДНЯ ШКОЛА.

Це незвичайний ювілей, а ювілей домівки поколінь. Одні навчали, інші навчалися.  Дехто спочатку навчався сам, а згодом навчав наступні покоління. Тут завжди трудилися і трудяться добрі й милосердні душею педагоги, які вміли та вміють любити дітей, вміють пробачати, терпляче чекати.

Школа – це не тільки стіни, насамперед, це – дух, пам’ять, традиції, наступність поколінь.Це педагоги і ті, хто щодня переступає поріг, сіючи зерна доброго, розумного, вічного, й ті кого вже немає сьогодні, але завжди живуть вони в пам’яті учнів і колег, і вчителі-ветерани, для яких найвища нагорода в житті – успіхи колишніх вихованців, їхні щирі слова подяки.

Зі стін школи вийшли сотні талановитих випускників, які, можливо, не стали дуже відомими, але немає сумніву в тому, що вихованці школи стали добрими, духовно багатими людьми, які понесли у світ, посіяні тут в їхні душі зерна любові до всього рідного.

Усім зичу невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів і задумів. Нехай людська повага і шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро.

 

З ювілеєм Вас!

 

 

З повагою сільський голова                                                                                Тимофій Девко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора