A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Урочисті заходи з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 08.11.2019 20:34
Кількість переглядів: 4796

9 листопада  в Україні відзначається Всеукраїнський день працівників культури і аматорів народного мистецтва.

     В бібліотеках, клубах, на вуличних святах - працівники культури невпинно і щодня несуть "вахту" по збереженню і розвитку національної культури України. Як кажуть, кожен народ існує доти, доки живе його культура.

Сьогодні,  8 листопада, напередодні цього святкового дня, в Дівичківському Будинку культури вшановували тих, хто щоденною плідною працею плекає, творить та примножує національну культуру, звеличує Дівичківську громаду  і мовою мистецтва формує національну свідомість та духовність.

Привітати бібліотекарів, працівників культури та майстрів народного мистецтва з професійним святом на урочистості завітали очільник громади Тимофій Девко та спеціаліст з питань культури Дівичківської сільської ради Софія Курик.

    Зі словами привітань та найщирішими словами вдячності до присутніх звернувся Тимофій Девко, який зазначив: «Працівники культури  дарують людям радість, несуть культуру до кожного серця, кожної душі. В цей день я вклоняюся  всім працівникам культури громади, які душевним словом та піснею пишуть історію нашого сьогодення, підтримують культурні набутки наших прадідів. Вітаю Вас з професійним святом, зичу Вам міцного здоров'я, щастя, радості, добробуту та благополуччя у родинах, а кожен день хай дарує Вам наснагу до нових творчих злетів ».

Культурно-мистецьке життя громади неможливо уявити і без аматорських колективів, які створюють святковий настрій під час урочистостей у будинках культури районів, ОТГ, міст та сіл нашого краю.

Грошовими винагородами, квітами, подяками та грамотами сільського голови за сумлінну працю, творчий підхід, високу професійну майстерність, вагомий внесок у примноження духовних цінностей і розвиток культури Дівичківської сільської ради (ОТГ) та з нагоди професійного свята – Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва нагороджено кожного присутнього в залі.

   Голова громади Тимофій Девко та спеціаліст з культурно-освітньої роботи Софія Курик щиро дякують за допомогу у проведенні свята ФГ"Святослав","Стожари","Тріумф",         "Геркулес", ТОВ "Ніка","ТІК-13", "Гарант". Нехай Господь сторицею  віддячить.

Споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті. Вони підживлювали і зміцнювали надію народу на краще майбутнє. Своєю плідною працею та силою духу ви звеличуєте рідну Україну, примножуєте їх успіхи і досягнення.

Свято вдалося.

 

Директорка Будинку

культури села Дівички

Ірина Самойленко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора