A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Всеукраїнський диктант національної єдності

Дата: 08.11.2019 20:50
Кількість переглядів: 521

9 листопада в Україні відзначається День української мови та писемності. Зазвичай, у цей день в освітніх закладах проводяться різноманітні заходи, присвячені темі писемності та грамотності.

З 2000 року в Україні започатковано унікальну акцію – Всеукраїнський диктант національної єдності. Щорічно до акції долучаються все більше українців не тільки, які проживають на території України, а й за її межами. Своєю участю в диктанті вони  демонструють любов і повагу до української мови.

8 листопада 2019 року свою любов і повагу продемонстрували 186 учнів та педагогічних працівників закладів освіти Дівичківської сільської ради, які долучилися до написання диктанту на тему «Від берести – до «цифри».

Участь у заході дозволила їм не лише перевірити знання мови, а й відчути солідарність з усіма, хто шанує та любить українську мову, розуміє важливість її збереження і збагачення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора