A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Привітання працівників культури

Дата: 08.11.2019 21:48
Кількість переглядів: 322

Фото без опису

 

   Щиро і сердечно вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників  культури та аматорів  народного мистецтва!

Днем української писемності та мови!

     Споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками  національної  ідеї, оберегами історичної  пам’яті.  Вони підживлювали і зміцнювали  надію народу на краще  майбутнє.  Своєю  плідною працею  та силою  духу ви звеличуєте рідну Україну, примножуєте  її  успіхи і досягнення.

       Культурні досягнення та традиціїце скарб, яким  треба вправно скористатися. Тож, збереження культурного спадку і шанування своїх традицій може стати для нас не тільки приводом для гордості, але й запорукою подальшого культурного розвитку та творчої  наснаги.

       Щиро вдячний  працівникам  будинків культури , бібліотекарям, учасникам народних та сомодіяльних  колективів за сумлінну працю, безперервний творчий пошук, за вагомі духовні здобутки.

       Бажаю вам теплоти у серці, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого  життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.

 

 

 

З повагою сільський голова                                          Т.П.Девко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора