A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Урочисті проводи призовників

Дата: 18.11.2019 11:39
Кількість переглядів: 367

Фото без опису

 

 

 Служба в Армії – це школа мужності, хоробрості і стійкості, особливого гартування волі та характеру, які залишаються у людини на все життя.

  В суботу в Стовп»язькому будинку культури відбулися урочисті проводи призовників осіннього призову 2019 року на строкову службу до лав Збройних Сил України, під гаслом «Ти йдеш до війська, сину мій».

  Дана подія - завжди хвилююча і водночас урочиста мить: для призовників – знаменна початком служби у Збройних Силах України, а у батьків – викликає почуття гордості і радості за своїх синів, за те, що виростили їх, і сьогодні Батьківщина довіряє їм найдорожче – берегти мир і спокій рідної землі.

  Цього осіннього дня щоб провести хлопців в залі зібралися батьки, родичі, друзі тих, хто через кілька днів виконуватиме почесний обов’язок перед державою і поповнить ряди захисників нашої Вітчизни.

  Зі словами вітання і найкращими побажаннями перед новобранцями виступив голова громади Тимофій Девко, який побажав юнакам міцного здоров’я, успіхів, з честю виконати почесний обов’язок громадянина України, змужнілими і здоровими повернутися додому.

«Служба у Збройних Силах нашої держави є відповідальною і почесною місією. Перед вами нелегке випробування, але саме армія допоможе вам зміцнити свій дух і тіло. Це перше найважче випробування в вашому житті, випробування на зрілість, мужність, твердість характеру, Впевнений, що перебування в армії надасть вам впевненості, мужності та підвищення фізичного стану. Нехай той час, який ви проведете на службі, не пройде для вас марно!

  Звертаючись до батьків майбутніх солдат Тимофій Петрович рекомендував частіше писати своїм дітям, бо батьківське слово має велику силу та безумовно буде допомагати при проходженні військової служби.

  До молодого поповнення українського війська з побажаннями дружби і легкої служби звернулися учасники АТО Микола Груднина та Віктор Лазаренко, які не на словах знають, що таке виконувати свій військовий обов’язок.

Настоятель Свято-Успенського храму УПЦ, військовий капелан отець Дмитрій благословив призовників на новий, відповідальний і дуже непростий етап їхнього життя та окропив хлопців свяченою водою.

Також благословення хлібом-сіллю та теплі побажання звучали для синів від імені матерів. У ході церемонії новобранцям вручено подарунки від сільської ради.

  У рамках заходу було вручено відзнаки Президента України та нагрудні знаки «За участь в антитерористичній операції» військовослужбовцям громади.

  До всіх побажань, які в цей урочистий день надійшли на адресу призовників, приєдналися працівники та аматори народного мистецтва  Стовп»язького сільського будинку культури, які подарували присутнім чудові пісні.

  Сьогоднішні призовники були головними героями свята, а завтра всі, як один, одягнуть військову форму і стануть справжніми  солдатами.

  Щасливої дороги та доброї служби!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора