A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Конкурс педагогічної майстерності «Учитель року»

Дата: 25.11.2019 11:58
Кількість переглядів: 497

За традицією щорічно в Україні проводиться конкурс педагогічної майстерності «Учитель року».

За словами Василя Сухомлинського: «Найкращий учитель той, хто, духовно спілкуючись з дитиною, забуває, що він учитель і бачить у своєму учневі друга, однодумця. Такий учитель знає найпотаємніші куточки свого вихованця, і слово в його устах стає потужним знаряддям впливу на молоду людину». Саме такі вчителі відстоювали честь освіти громади на відбіркових турах обласного етапу конкурсу «Учитель року». У номінації «Історія» –  Мацьовка Наталія Іванівна (Дівичківське НВО), Пархоменко Дмитро Миколайович (Ковалинське НВО). У номінації «Зарубіжна література» –  Задорожна Любов Михайлівна (Ковалинське НВО).

Кожен із них готувався до презентації родзинок свого досвіду, проводили уроки та їх аналізували – Наталія Іванівна з Дмитром Миколайовичем у Вороньківському опорному закладі Бориспільського району, а Любов Михайлівна в школі № 2 м. Переяслава.  

Вітаємо! Бажаємо Вам сил і наснаги для руху вперед, ресурсів та можливостей для реалізації задуманого, задоволення й натхнення від здобутих результатів!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора