A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Бібліотечний урок «У країні книг» - у публічній бібліотеці села Єрковці

Дата: 04.12.2019 16:15
Кількість переглядів: 344

Фото без опису

В рамках проекту «Антикризовий простір соціальної підтримки в громаді» за підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Дівичківській ОТГ впроваджується проект «Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та їх сімей».

Згідно даного проекту заплановані заходи по згуртуванню громади і направлені вони на роботу з сім’ями, дітьми та іншими групами населення.

У Публічній бібліотеці с. Єрковці, згідно плану роботи проекту був проведений з читачами-учнями 4 класу місцевої школи у супроводі класного керівника Коркач Вікторії Вікторівни, бібліотечний урок «У країні книг».

Метою заходу було розширити знання учнів про бібліотеку, популяризувати читання літератури, розвивати комунікативну компетентність дітей та інформаційну грамотність.

Читачі-учні послухали розповідь про бібліотеку, ознайомилися з бібліотечними цікавинками, взяли участь у вікторині «Книга – твій друг», пригадали правила поводження з книгою, а для того, щоб вона якомога довше була гарною і привабливою – власноруч виготовили закладки.

Даний захід посприяв згуртуванню громади с.Єрківці, у ознайомленні і вирішенні проблемного питання – збереження книги.

 

 

Ольга Шульга,

директор публічної бібліотеки села Єрковці 

Дівичківської ОТГ Київської області



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора