A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

День місцевого самоврядування

Дата: 09.12.2019 09:35
Кількість переглядів: 594

Фото без опису

День місцевого самоврядування - це професійне свято всіх, хто працює в органах місцевого самоврядування.

  День місцевого самоврядування - це свято української громади.

       6 грудня напередодні свята в будинку культури с. Дівички відбулися урочистості  на які зібралися депутати, члени виконавчого комітету, старости та працівники сільської  ради .

Усіх присутніх з професійним святом привітав очільник нашої громади Тимофій  Девко  який у своєму виступі наголосив про важливу роль громади у системі державного управління. За сумлінну працю з нагоди Дня місцевого самоврядування кращі працівники сільської ради, депутати, члени виконавчого комітету отримали подяки та грошові винагороди. 

Продовжилися урочистості святковою концертною програмою в якій взяли участь Наталя Білоусько та Микола Рубаха з Єрківецького будинку культури. 
         Нехай цей урочистий день додасть усім нам,  сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої Дівичківської громади, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя нашого українського народу.
 Нехай день 7 грудня обднає нас у спільному прагненні зробити наші села і всю Україну щасливими і багатими. Миру всім нам, добробуту, всіляких земних гараздів. Божого Благословіння!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора