Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Благодійний концерт «Святий Миколай – це Я і Ти»

Дата: 21.12.2019 14:34
Кількість переглядів: 581

19 грудня 2019 року о 13.00 в приміщенні Дівичківського будинку культури відбувся благодійний концерт вокально-естрадної студії «Орфей» за участю гурту «Срібні дзвоники», гурту «Орфей», вчительського колективу «Дивоцвіт» та шкільного хору Дівичківського НВО до Дня Святого Миколая.

Було запрошено усіх бажаючих приєднатися та підтримати проведення I-го Всеукраїнського благодійного фестивалю «Дід Мороз – це Я і Ти», який організовує Всеукраїнський благодійний фонд «Діти – наше майбутнє» з метою збору коштів на підтримку дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, дітей, що знаходяться на території проведення ООС (Операції Об’єднаних Сил) для створення в їх серцях відчуття теплоти, значущості та підтримки.

Адміністрація школи висловлює особливу подяку директору будинку культури Самойленко Ірині Володимирівні , яка надала допомогу в організації та проведенні цього концерту!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора