A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Захід до Дня Святого Миколая для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з інвалідністю, дітей із сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах

Дата: 22.12.2019 16:33
Кількість переглядів: 681

У суботу, 21 грудня, відділом освіти, охорони здоровя, сімї, молоді, спорту, культури, туризму та соціального захисту населення  проведено захід до Дня Святого Миколая. Його метою було подарувати дітям тепло, любов та опіку дорослих, а також – подарунки до Дня Святого Миколая.

Святкову програму організовано для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з інвалідністю, дітей із сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, які навчаються в закладах освіти Дівичківської громади.

Захід відбувся у Будинку культури с. Стовпяги (директор – Галина Рябчун). Першою частиною свята було проведення трьох майстер-класів: створення подарункової прикраси-іграшки «Янголятко», розмальовування імбирного печива, виготовлення підставок-іграшок. Кожен мав змогу взяти участь у декількох майстернях. Що більшість і зробили. Пряники та іграшки діти робили не тільки для себе, а й для мам і сестричок. Майстер-класи з дітьми провела жителька села Стовпяги Марина Качан, яка напекла печиво, зробила заготовки для іграшок.

У другій частині свята діти розважалися із Зимою – розгадували загадки, грали в ігри, прикрашали ялинку та складали пазли. Своєю активною участю запрошували до зали Святого Миколая із подарунками, які були придбані Дівичківською сільською радою. Розділити з дітьми свято та привітати їх із новорічно-різдвяними святами завітав сільський голова Тимофій Петрович Девко. Дітям він побажав бути здоровими, гарно навчатися та весело провести святкові дні.

По закінченні святкової програми учасників почастували чаєм, печивом та фруктами.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора