A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Феєрія новоріччя

Дата: 24.12.2019 15:34
Кількість переглядів: 343

 

 

Феєрія новоріччя, святість різдвяного вечора - для кожного з нас один з найяскравіших, найтепліших спогадів дитинства. Осяяні чарівним світлом незабутніх дитячих вражень, вони й сьогодні підносять нас над плином повсякденності, повертаючи в чудовий світ, де панують незрівнянні аромати ялинки й мандаринів, таємничо шарудять обгортки від цукерок і солодко щемить у грудях від очікування сюрпризів. Новий рік – час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли довкола панує добра магія і казка. Діти нетерпляче очікують на свято і зустрічають його з надзвичайним захоплення.

Новорічні свята для малечі були справжнім дивом, наповнювали душу особливим піднесенням. А для цього проведено всі необхідні підготовчі роботи, а саме здійснено естетичне оформлення всіх групових кімнат, приміщень закладу новорічними атрибутами, вихователі виготовили цікаві плакати, які чудово доповнювали інтер’єр закладу та створювали святкову атмосферу, розмалювали шибки вікон казковими героями – Дід Мороз, веселі зайченята, сніговички, дракончики щоранку зустрічали дітей, створювали їм гарний настрій та нагадували про переддень Нового року. Святкові Новорічні ранки для усіх вікових груп відбулися 24грудня. На гостину до малят завітав Дід Мороз зі своєю онучкою Снігуронькою, казкові герої всім відомих казок.. Малята отримали солодкі подарунки, надані Дівичківською сільською радою.

Як підсумок святкування Нового року в дитсадку організовано тематичну виставку батьківських та дитячих робіт „Майстерня Діда Мороза”, до якої залучилися родини а саме:

  • Бірюкова Карина
  • Ступаков Дмитро
  • Кукса Роман
  • Оксентій Степан
  • Шарварок Павло
  • Дорогань Давид
  • Гуща Маргарита.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора