A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Традиційно у межах святкування Дня Святого Миколая, Новорічних та Різдвяних свят Дівичківська сільська рада організувала для школярів ряд поїздок до Києва

Дата: 28.12.2019 08:00
Кількість переглядів: 279

Фото без опису

 

19 грудня 19 учнів Єрківецького та Дівичківського НВО «ЗЗСО І–ІІІ ступенів – ЗДО» чекала подорож до парку-фестивалю «Зимова країна на ВДНГ». Діти відвідали Резиденцію Діда Мороза, де взяли участь у розважальній програмі, що складалася з міні-квестів і цікавих завдань, та мали можливість поспілкуватися з казковими ельфами і загадати бажання господарю резиденції. Юні прихильники активних розваг каталися на ковзанці та спускалися з гірок. Крім того, школярі ознайомилися з експозицією Замку льодових скульптур і побували на тропічній фермі «Планета метеликів».

20 грудня 36 школярів пільгових категорій з усіх навчальних закладів брали участь у новорічному дійстві «Агенти Новорічної безпеки», що відбулося у великій залі Київської обласної державної адміністрації. Захід проводився на виконання Обласної комплексної програми підтримки сім’ї та забезпечення прав дітей «Щаслива родина – успішна країна» до 2022 року для дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Учні стали учасниками конкурсів з Попелюшкою, Гердою, Каєм та іншими казковими героями і насолодилися переглядом новорічної вистави. Для маленьких любителів фото було створено святкову фотозону. Після завершення заходів діти отримали солодкі подарунки.

27 грудня для 27-ми учнів Стовп’язького НВО «ЗЗСО І–ІІІ ступенів – ЗДО» організовано поїздку на новорічне шоу до Міжнародного центру культури і мистецтв Федерації профспілок України. Перед переглядом святкової вистави «Башта Гарпії» за участі артистів різних жанрів, а саме акторів театру, повітряних гімнастів, акробатів, фокусників, дітей залучено до майстер-класу від Національної поліції та за його результатами відзначено подарунками.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора