Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Стовп’язьке НВО відзначило ювілей закладу – 25 років!

Дата: 04.02.2020 10:37
Кількість переглядів: 1270

Фото без опису

   

«Школа в серці назавжди»

Cаме такими словами 1 лютого зустрічали рідні стіни Стовп'язької школи своїх колишніх та нинішніх учнів, працівників, жителів громади та гостей.

Ще б пак, адже й нагода була особливою – минуло 25 років від дня її відкриття. Щасливі посмішки гостей, сльози радості від зустрічі випускників, які, подеколи, не бачилися роками – те, заради чого й створювалося це свято й переповнювала гордість від того, що не забули, приїхали, привітали.

У залі, де проходив концерт, зібралося стільки глядачів, що ніде й яблуку було впасти! Серед них було попередньо зареєстровано 50 випускників школи різних років. І, звісно ж, свято розпочали зі спогадів: згадали історію відкриття закладу, випускників, педагогів, які віддавали себе роботі з дітьми і продовжують це робити й нині.

Також з вітальним словом до колективу школи та всіх присутніх звернулися голова Дівичківської сільської ради ДЕВКО Тимофій Петрович, начальник відділу освіти, охорони здоров'я, сім'ї, молоді і спорту, культури, туризму та соціального захисту ШАБЛІЄНКО Наталія Анатоліївна. Спільно вони вручили величезну за розмірами подяку для всього колективу закладу та сертифікат на придбання цифрового фотоапарату.

Висловили щирі побажання та передали подарунки староста села Стовп'яги ТОНКОНОГ Тетяна Андріївна, голова профспілкової організації Переяслав-Хмельницького району КАМЕНСЬКА Надія Григорівна, колишні директорка школи ГОЛІКОВА Валентина Миколаївна та її заступниця КИРИЧЕНКО Марія Семенівна.

Нинішній директор навчально-виховного об'єднання КЛИМЕНКО Анатолій Миколайович привітавши усіх присутніх з такою знаковою датою для села,  вручив подяки тим, хто протягом останніх років більшою чи меншою мірою допомагає і підтримує школу. Серед них були місцеві підприємці, колишні учні школи, керівництво відділу освіти та сільської ради.

Від імені випускників школи до присутніх звернулася Світлана СЛЮСАР, яка побажала учням перш за все вірити в свої можливості, і, так як і вона колись, не боятися розкривати свої вміння саме в школі, щоб отримати поштовх в успішне доросле життя.

Своїми виступами розважали глядачів колективи нинішніх учнів: ансамблі «Україночка»«Перлинки», команда КВК «Гламур». До всього порадували присутніх українськими піснями запрошений дует з місцевого вишу ''Sing well'' – Анастасія Петрова, випускниця 2015 року, та Анна Ляч. А грою на бандурі зачаровувала Вікторія Козоріз, яка теж є випускницею Стовп'язької школи.

Головним сюрпризом свята став виступ талановитого Максима Левченка, який не тільки майстерно зумів передати манеру та спів популярного виконавця ДЗІДЗЬО, а й розвеселити, змусити співати й танцювати під запальні пісні присутніх школярів та дорослих.

Свято закінчилося, але ще раз хочемо подякувати за допомогу в його організації голові Дівичківської сільської ради Девку Т.П., начальнику відділу освіти, охорони здоров'я, сім'ї, молоді і спорту, культури, туризму та соціального захисту ШАБЛІЄНКО Н.А., методисту Голубенко Л.М., керівнику ФГ «Агротрейдгруп» Біленку В.Г., приватному підприємцю Копилову О.П., керівнику ФГ «Агрокорм» Перчуку Г.І. та іншим.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора