A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ЖИТЕЛЬЦІ СЕЛА ЄРКІВЦІ ПЕРЕЯСЛАВ-ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ ПРИСВОЄНО ПОЧЕСНЕ ЗВАННЯ «МАТИ-ГЕРОЇНЯ»

Дата: 12.02.2020 08:39
Кількість переглядів: 368

Фото без опису

11 лютого 2020 року виконуючий обов’язки голови Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації Андрій Коркач та голова Переяслав-Хмельницької районної ради Петро Качкалда вручили посвідчення та нагрудний  знак удостоєним почесного звання «Мати-героїня».

За материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку нагороджена почесною відзнакою багатодітна мати-героїня жителька села Єрківці Кондратенко Ірина Василівна .

Керівники району подякували Ірині Василінівні  за материнську самовідданість, наполегливість і кропітку працю та любов, які вона вклала у виховання своїх дітей, не шкодуючи здоров’я, часу і недоспаних ночей.

- « Бути матір’ю нелегко, тим більше, коли в тебе п’ятеро і більше дітей. Звання "Мати-героїня" є державним визнанням материнської самовідданості, наполегливої і кропіткої праці та любові, які ви вкладаєте у виховання своїх дітей, не шкодуючи здоров’я, часу, недоспаних ночей та переживань. Впевнений, що до тих пір, поки в Україні вшановуватимуть матерів, до тих пір наша країна і суспільство матимуть гарні перспективи для розбудови і процвітання» - сказав Андрій Коркач.

До вітань долучився і  сільський голова Дівичківської сільської ради Тимофій Девко.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора