A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Дівичках відкрився тренажерний зал

Дата: 15.02.2020 17:31
Кількість переглядів: 834

14 лютого 2020 року  у селі Дівички для любителів спорту, що проживають на території Дівичківської громади, відбулася велика подія, яка на довгий час буде щасливою і знаковою датою, а саме: відкриття спортивного залу.

Тренер Володимир Андріяш зазначив, що покладає великі надії на молодь, яка зможе тут розвиватися і прямувати до нових вершин. Мати в рідному селі справжній оснащений спортивний зал «як у кіно» – з тренажерами та індивідуальними роздягальнями я мріяв з самого дитинства.

У Дівичках багато молоді, яка любить спорт і тому громаді потрібен такий соціальний об’єкт. Ще не все завершено, багато потрібно доробити, – наголосив очільник громади Тимофій Девко.

Спеціаліст з юридичних питань Дівичківської сільської ради Світлана Шевченко, відзначила, що Дівичківська громада є добрим прикладом для інших громад, як треба діяти і досягати результатів.

 Завдяки реформам децентралізації влади у сільських громад з’являється більше можливостей реалізувати свої плани, спрямовані на соціальний та інфраструктурний розвиток. Дуже важливо обговорювати свої задуми, радитися щодо кращого їх втілення, рухатися у напрямку своєї мети, шукати однодумців. Саме так можна досягти успіху, – висловилася спеціаліст з питань культури Дівичківської сільської ради Софія Курик.

Прийшли на відкриття не лише молодь, а й люди середнього віку. Усі охочі мали можливість потренуватися на  спортивних снарядах, розпитати за тренажери та вправи, які на них можна виконувати. Сподіваємося, що таким чином молодь з користю проводитиме вільний час, більше акцентуватиме увагу на спорті, а не інших вуличних розвагах.                     

Директор Будинку культури

с. Дівички

Ірина Самойленко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора