A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Подяка дарувальникам книг

Дата: 17.02.2020 08:41
Кількість переглядів: 422

В Єрковецькій сільській  бібліотеці останніми днями діяла благодійна акція «Подаруй бібліотеці книгу», присвячена Міжнародному дню дарування книг.

Завдяки небайдужості активних шанувальників творів друку, вдалося поповнити книжковий фонд новою, сучасною літературою, яка особливо актуальна в наш час.

Це книги духовної тематики про основи православної віри, про підготовку до сповіді та Святого Причастя, про духовні настанови Святих отців церкви.

Дитячі твори письменниці, лікарки-волонтера, добровольця ПДМШ ім.М.Пирогова Любові Ярмолюк «Гостини у бабусі», «Білі пелюстки» та «Що таке на світі щастя?» будуть корисні дітям дошкільного та молодшого шкільного віку, адже в них розповідається про кумедні пригоди сучасної дітвори про єдність сім’ї, родинні цінності, народні традиції та святкові обряди в Україні.

Нікого не залишать байдужим зворушливі історії про Голокост, про страшну силу війни та непереможний людський дух, які знайшли своє відображення в книгах Гізер Моріріс «Татуювальник Аушвіцу» та Томас Кініллі «Список Шиндлера». 

Ці надзвичайно цінні подарунки  бібліотека отримала від місцевого священика протоієрея о. Леоніда, краєзнавця, уродженця села Єрківці Михайла Гича та людини активної життєвої позиції, волонтерки, медичної сестри кількох ротацій Першого добровольчого медичного шпиталю ім. М. Пирогова в Станиці Луганській Тетяни Сушко.

Щира подяка дарувальникам книг, адже тепер цими творами мають змогу насолодитися і інші користувачі бібліотеки.

Ольга Шульга, директор Публічної біліотеки с. Єрківці Дівичківської ОТГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора