A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Скаути у громаді

Дата: 24.02.2020 10:46
Кількість переглядів: 515

Фото без опису

  21 лютого в нашу громаду з презентацією приїхала волонтерська скаутська організація Пласт Київщина із села Щасливе на чолі з координатором Світланою Мотузкою.

Пластуни побували у всіх НВО. Розповідали про різні  подорожі, літні табори, поїздки за кордон. Учні радо спілкувалися, грали ігри,задавали різні питання , фотографувалися.                                                              

           «Пласт» — національна скаутська організація України. Метою Пласту є сприяти всебічному патріотичному вихованню і самовихованню української  молоді на засадах християнської моралі. Будучи неполітичною і позаконфесійною організацією, Пласт виховує свідомих, відповідальних та повновартісних громадян місцевої, національної та світової спільнот, і провідників українського суспільства.

Пласт був створений в Україні  1911 році.

     На сьогодні Пласт діє у багатьох країнах світу (серед них  США, Аргентина, Канада, Австралія, Велика Британія, Німеччина, Польща, Словаччина та інші ). На сьогоднішній день Пласт в Україні  об'єднує понад  12 000 членів різного віку і таким чином є найбільшою молодіжною організацією України.

       Пласт активно співпрацює з органами державної влади та громадськими організаціями, реалізуючи різноманітні соціальні та виховні програми.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора