A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Вітаємо Москальова Володимира, учня 11 класу Дівичківського НВО – переможця обласного етапу ХІХ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати!»

Дата: 28.02.2020 21:30
Кількість переглядів: 805

Актуальною і цікавою для журі обласного етапу конкурсу в номінації «Історія України і державотворення» стала робота Москальова Володимира, учня 11 класу Дівичківського НВО «Михайло Іванович Сікорський – краєзнавець, фундатор переяславських музеїв» (керівник Мацьовка Н.І., вчитель історії), яку було оцінено найвищими балами і перемогою – І місце.

Всеукраїнський конкурс учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!» проходить відповідно до Указу Президента України від 22 березня 2002 року № 284 «Про Всеукраїнський конкурс учнівської творчості. Цьогоріч тема конкурсної роботи – «Ради тебе перли в душу сію, ради тебе мислю і творю…» (В. Симоненко «Задивляюсь у твої зіниці…». Конкурс за Положенням проходить у номінаціях «Література», «Історія України і державотворення». Відбувається з метою активізації виховної та патріотичної роботи серед учнівської молоді, виявлення здібностей та обдарувань.

Для участі в обласному етапі було надіслано 4 роботи учнів двох закладів. 1 робота з Дівичківського НВО у номінації «Історія України і державотворення» та 3 роботи у номінації «Література» Стовп’язького НВО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора