A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Вітання з 8 березням від Єрківецького будинку культури

Дата: 11.03.2020 08:11
Кількість переглядів: 300

Фото без опису

 

         До Міжнародного жіночого дня прекрасна половина людства чекає особливої уваги зі сторони чоловіків. Вони ж, в свою чергу, "ламають голову" над тим, як порадувати у свято 8 березня своїх коханих жінок. Мабуть, кожна жінка, дуже хотіла б, на один прекрасний день, обмінятися з чоловіком місцями. А що з цього вийшло, нам продемонстрували чоловіки нашого Народного аматорського колективу "Калинонька".
7 березня 2020 року на сцені Єрковецького будинку культури відбувся незвичайний вечір - обміну ролями жінки з чоловіком. Ой як не легко це давалося нашим хлопцям, але вони великі молодці, не зважаючи на труднощі, які спіткали їх у процесі виконання призначених робіт, хлопці і пиріжків напекли, і смачну паляницю. Якщо прикласти зусилля, то ніяких непосильних завдань для чоловіка не існує, але у цьому вихорі подій і життєвих перипетій без жінки та її підтримки було б надзвичайно складно. Саме жінки дають чоловікам наснагу, силу рухатись вперед і не здаватись перед труднощами. Вони є чоловічою надією та міцним тилом.
Хоч відбувалося все дійство на жартівливій основі та чоловіки своїм прикладом, показали всім, як, все ж таки, важливо допомагати жінкам не тільки у їхній особливий день.
Задумкою такого святкового вечора було не тільки підняти настрій глядачам, а й донести до кожного, що саме, де присутня, перш за все, злагода в сімействі там мир і тишина, щасливі там люди, блаженна сторона....

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора