A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Вітаємо ученицю Дівичківського НВО - переможницю Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей -2020»

Дата: 16.03.2020 11:26
Кількість переглядів: 646

11 березня в приміщенні Головного управління Держпраці у Київській області визначено переможців регіонального туру Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей -2020». Для участі в конкурсі до Головного управління Держпраці у Київській області надійшло 296 дитячих малюнків. Найбільшу активність виявили наймолодші учасники (від 6 до 10 років) і надіслали на конкурс 155 робіт. Після проведення підрахунку балів було визнано переможців І етапу ІХ Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2020». До цього числа переможців увійшла учениця Дівичківського НВО «ЗЗСО І-ІІІ ступенів –ЗДО» Дівичківської сільської ради - Івахненко Марія, яка зайняла ІІІ місце у молодшій віковій категорії за роботу «Безпека праці понад усе!»

Переможцями цього конкурсу стало 9 дітей з трьох вікових категорій: з них 7 переможців міста Київа та 2 переможці з Київської області.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора