A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Звернення голови до жителів громади

Дата: 18.03.2020 08:12
Кількість переглядів: 380

Фото без опису

 

 

Шановні жителі громади!

      Звертаюся до вас із проханням дотримуватися всіх необхідних рекомендацій, які озвучені в  засобах масової інформації щодо недопущення зараження коронавірусом.

     Прошу обмежити перебування громадян у місцях з великим скупченням людей,  на території сільської ради тимчасово призупиняється робота об’єктів загального користування будинків культури, бібліотек,тренажерного залу,закладів громадського харчування,виїзної торгівлі в населених пунктахВідкритими для відвідування на             даний час будуть залишатися заклади охорони здоров’я, аптеки, продуктові та господарчі  магазини;

    Шановні жителі громади старшого віку! Відповідно до статистики, захворюваність на коронавірус найбільше вражає людей похилого віку і її вони переносять найтяжче. Просимо не перебувати у місцях загального скупчення людей без нагальної потреби, дотримуватися загальних норм особистої гігієни та обмежити перебування за межами вашого житла.

   Шановні батьки! Через закриття загальноосвітніх навчальних закладів на карантин Ваші діти вимушено перебувають вдома. Просимо з розумінням та відповідальністю віднестися до ситуації, що склалася та обмежити перебування дітей у місцях загального користування, а також постійно контролювати їх місцезнаходження. У цей непростий час важливо не панікувати, не залишити на самоті ваших дітей. Прошу батьків контролювати перебування дітей вдома, наголосити їм, що тимчасовий карантин-це не канікули, а невідкладні заходи із збереження життя і здоров’я кожного.

    Дівичківська сільська рада та старостинські округи на час карантину будуть працювати в закритому  режимі. Свої зверення, пропозиції та побажання громадяни можуть надсилати на електронну пошту сільської ради ( divigkirada@ukr.net ), або повідомляти в        телефонному режимі: 0456723199,0456723192,0456723130,0456723142.

Ковалинський старостинський округ: 0456723116

Стовп'язький старостинський округ: 0456726442

Єрківецький старостинський округ: 0456725137,0456725142

   При появі перших ознак захворювання залишатися вдома і негайно звернутися за медичною допомогою до закладу охорони здоров’я.

Закликаю жителів громади не бути легковажними. Не панікувати, а мобілізуватися. Будьте свідомими, бережіть своє здоров’я та своїх близьких!

 

З повагою сільський голова                                                                   Т.Девко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора