A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Пам’ятка населенню

Дата: 20.03.2020 13:32
Кількість переглядів: 388

Фото без опису

 

ППАМ’ЯТКА МЕШКАНЦЮ ГРОМАДИ

 

Кожен мешканець міста зобов’язаний дотримуватися затверджених Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в населених пунктів Дівичківської сільської ради , а саме:

 

  • утримувати в належному стані прибудинкову територію, огорожі, паркани,
  • своєчасно здійснювати обрізку дерев, покіс трави,
  • укладати договір про надання послуг з вивезення побутових відходів із суб’єктом господарювання, який в установленому порядку визначений виконавцем таких послуг на території населених пунктів Дівичківської сільської ради,
  • виносити побутові відходи у відведені для цього місця та дні,
  • тримати собак на прив’язі чи у вольєрі, відпускати без повідка лише у закритих дворах, що виключають можливість втечі; вигулювати собак лише на повідку, а агресивних – ще й у наморднику,
  • регулювати приплід собак і котів.

 

Категорично забороняється спалювати сухе листя, траву, гілки, підпалювати пасовища!!!

 

Порушення Правил благоустрою, згідно статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, тягне за собою накладення штрафу на посадових осіб, громадян – суб'єктів підприємницької діяльності – від 340 грн. до 1360 грн.

 

Відповідно до статті 89 Кодексу України про адміністративні правопорушення, жорстоке поводження з тваринами - знущання над тваринами, завдання побоїв або вчинення інших насильницьких дій, що завдали тварині фізичного болю, страждань і не спричинили тілесних ушкоджень, каліцтва чи загибелі, залишення тварин напризволяще, у тому числі порушення правил утримання тварин, - тягнуть за собою накладення штрафу від 3400 грн. до 5100 грн. з конфіскацією тварини, якщо перебування тварини у власника становить загрозу для її життя або здоров’я.

 

Ознайомитися із Правилами благоустрою можна за посиланням http://divychkivska.gromada.org.uf /.

З повагою, виконавчий комітет Дівичківської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора