A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТУ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ ТА ЗВІТУ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ

Дата: 30.03.2020 11:57
Кількість переглядів: 311

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ

ПРОЕКТУ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ

ТА ЗВІТУ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ

ДЕТАЛЬНОГО ПЛАНУ ТЕРИТОРІЇ  ЖИТЛОВО-ГРОМАДСЬКОЇ ТА КОМУНАЛЬНОЇ ЗАБУДОВИ ПО ВУЛИЦІ АРТИЛЕРИСТІВ В АДМІНІСТРАТИВНИХ МЕЖАХ СЕЛА ДІВИЧКИ ПЕРЕЯСЛАВ-ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

  1. Проектом документа державного планування детальним території житлово-громадської та комунальної забудови по вулиці Артилеристів в адміністративних межах села Дівички Дівичківської сільської ради Переяслав-Хмельницького району Київської області було визначено функціональне призначення та параметри забудови ділянки, виявлено та уточнено територіальні ресурси для всіх видів функціонального використання території, інженерного благоустрою, захисту громадян та місцевості від небезпечних техногенних і природних процесів, охорони навколишнього природного середовища. У ході виконання стратегічної екологічної оцінки у процесі розробки даного детального плану, а головним чином у звіті про стратегічну екологічну оцінку, розглянуті заходи із забезпечення екологічної безпеки та здоров’я громадян на ділянці проектування.
  2. Орган, котрий приймає рішення про затвердження документа державного планування, – Дівичківська сільська рада Переяслав-Хмельницького району Київської області.
  3. Процедура громадського обговорення та строки подання пропозицій і зауважень у процесі здійснення стратегічної екологічної оцінки здійснюється відповідно до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку»:

а) дата початку та строки здійснення процедури: від 30 березня 2020 року і триває до 29 квітня 2020 року (30 днів).

б) способи участі громадськості: надання пропозицій і зауважень у письмовому вигляді до Дівичківської сільської ради, а саме на поштову адресу: 08456, Київська область, Переяслав-Хмельницький район, с. Дівички, вул. Сонячна, 1 а та електронному вигляді, а саме на електронну скриньку Дівичківської сільської ради – divigkirada@ukr.net.

в) дата, час і місце проведення громадських слухань: громадські слухання відбудуться 24 квітня 2020 року о 10:00 у приміщенні Будинку культури в селі Дівички, вул. Гагаріна, 10/1.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування – Дівичківська сільська рада Переяслав-Хмельницького району Київської області;

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреса та строки подання зауважень та пропозицій – Дівичківська сільська рада, 09601, 08456, Київська область, Переяслав-Хмельницький район, с. Дівички, вул. Сонячна, 1; електронна скринька divigkirada@ukr.net від 30.03.2020 до 29.04.2020 р.;

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Дівичківська сільська рада.

4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування: відсутня, що в першу чергу пов’язано із відсутністю проектування, будування чи функціонування потужних матеріальних об’єктів виробничого призначення оскільки та локалізації території проектування на значній відстані від меж сусідніх держав.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора