A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Допомога самотнім людям літнього віку від торгівельної мережі «АТБ» та релігійної організації

Дата: 10.04.2020 10:03
Кількість переглядів: 487

Фото без опису

   У зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції COVID-19 та оголошенням загальнонаціонального карантину корпорація «АТБ» разом з Міністерством соціальної політики України запровадили програму адресної благодійної допомоги соціально незахищеним верствам населення. У межах реалізації даної програми, яка стартувала 3 квітня 2020р., самотні люди літнього віку нашої громади отримали набори, що вміщували продукти першої необхідності – крупи, макаронні вироби, олію, цукор, чай, печиво та ін. Логістикою пакунків займався Переяслав-Хмельницький районний територіальний центр по обслуговуванню пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян, доставку допомоги додому своїм підопічним здійснили соціальні працівники цього ж центру.

   До благодійної допомоги цій вразливій категорії населення у Стовп’язькому старостинському окрузі долучилася релігійна організація Церква Євангельських християн-баптистів, що діє у с. Стовп’яги, вручивши пакунки з продуктами харчування.

   Виконком Дівичківської сільської ради висловлює щиру вдячність корпорації «АТБ» та Церкві Євангельських християн-баптистів за допомогу самотнім громадянам літнього віку нашої громади, які в цей скрутний час потребують особливої уваги та підтримки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора