A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

14 квітня 2020 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Дівичківської сільської ради

Дата: 16.04.2020 12:28
Кількість переглядів: 380

Фото без опису

      14 квітня 2020 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Дівичківської сільської ради, яке провів сільський голова Тимофій Девко. У роботі виконкому взяли участь заступник сільського голови, старости та провідні спеціалісти сільської ради. Зважаючи на реалії сьогодення, всі присутні були в захисних масках та дотримувалися соціальної дистанції.

      Присутні розглянули порядок денний виконкому та прийняли відповідні рішення. Одне з основних питань сьогодення, яке розглядалося на виконкомі, – це запровадження додаткових заходів щодо запобігання поширення респіраторної хвороби COVID-19, а саме:

- Рекомендувати жителям громади обмежити на період карантину:

         пересування та перебування в громадських місцях, культових спорудах та прилеглих до них територіях у період Великодніх свят, починаючи з 13 год.00 хв. суботи 18 квітня до 06 год. 00 хв. вівторка 21 квітня 2020 року;

         доступ громадян до місць поховань із дотриманням правил карантину: не більше як по 2 людей та у захисних масках;

         при появі перших ознак респіраторної інфекції, (залишатися вдома за місцем перебування  ( проживання)) та негайно звертатися за медичною допомогою за місцем обслуговування.

- Рекомендувати священнослужителям, керівникам релігійних організацій під час організації Великодніх урочистостей та обрядів максимально дотримуватися запроваджених Урядом України правил карантину:

          під час богослужінь у храмі можуть бути присутні лише священнослужителі та церковнослужителі, а також ті хто забезпечує проведення богослужінь і трансляції (у разі її здійснення) – спільною загальною кількістю не більше 10 осіб;

         відвідини священнослужителями й вірянами кладовищ є можливим після закінчення карантину.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора