A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

09 червня 2020 року відбулася позачергова  сесія  Дівичківської  сільської ради

Дата: 10.06.2020 10:02
Кількість переглядів: 340

Фото без опису

09 червня 2020 року відбулася позачергова  сесія  Дівичківської  сільської ради. В роботі  28-ї сесії сільської ради, яку провів сільський  голова Тимофій Девко, взяли участь депутати громади, начальники відділів та структурних підрозділів сільської ради, директор Переяслав-Хмельницької ЦРЛ.

На сесії заслухали питання "Про затвердження звіту про виконання фінансового плану та діяльності комунального некомерційного підприємства «Переяслав-Хмельницька центральна районна лікарня" Переяслав-Хмельницької районної ради, сільських рад Переяслав-Хмельницького району, Переяславської міської ради за 3 місяці 2020 року", по якому доповіла директор  Переяслав-Хмельницької ЦРЛ  Кузьменчук Л.В.

Загалом розглянуто і прийнято рішення по найбільш важливим питанням діяльності сільської ради. Зокрема про зміни до Програм та бюджету сільської ради на 2020 рік, земельні питання та інше.

В результаті обговорення з усіх питань були прийняті відповідні рішення. Відповідно до чинного законодавства усі рішення розміщуються  на сайті ОТГ.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора