A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Перемога футбольної команди "Дніпро"

Дата: 14.07.2020 21:15
Кількість переглядів: 698

Минулої суботи відбулись матчі шостого туру першості Переяславщини з футболу, який приніс кілька несподіваних результатів.

 

     Один із центральних матчів відбувся 11.07.2020 року на міському стадіоні, де «Солонці» приймали молоду й амбіційну нашу команду «Дніпро». Гра розпочалась із атак нашої команди. Вони не лише чудово комбінували, а й намагались завершити кожну атаку ударом по воротах. На 34 хвилині матчу чергова атака «Дніпра» завершилась прострілом вздовж воріт господарів, воротар зумів відбити м’яча. У боротьбі із гравцем гостей воротар, порушив правила, і суддя призначив одинадцятиметровий штрафний удар, який реалізував Вадим Митрофаненко.

                                                            

        У другому таймі, провівши кілька замін, солончани підсилили гру у нападі. При втраті м’яча вони відразу вмикали пресинг та забирали «кулястого» ще на половині поля суперника. На 75 хвилині матчу чергова атака господарів призвела до взяття воріт 1:1. Господарі відразу побігли вперед, сподіваючись забити другого м’яча та вирвати перемогу. Однак не судилося. А на останній хвилині пропустили чи не єдиний випад нашої команди  у другому таймі, який призвів до голу. 1:2 – прикра поразка, на яку переяславська команда аж ніяк не очікувала.

Цього разу найкращим гравцем нашої команди був Вадим Митрофаненко.

Після шостого туру наша команда вийшла на першу сходинку за кращою різницею забитих та пропущених м’ячів з загальним доробком – 15 очок.

Молодці,так тримати.                                                                                                            

У наступному турі 18.07.2020 року наша команда прийматиме вдома  гостей з Цибель.                                                                                                                                  

Запрошуємо всіх бажаючих підтримати нашу команду.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора