A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Привітання з Днем села

Дата: 18.07.2020 13:17
Кількість переглядів: 413

Шановні  друзі!


      День нашого села Єрківці – це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у селі з особливим колоритом, традиціями і славною козацькою історією. Ми близько до серця сприймаємо всі труднощі села, переживаємо невдачі та складні часи. Але й щиро радіємо успіхам, пишаємося нашими досягненнями, із гордістю розповідаємо друзям про чудове село Єрківці.
Усі досягнення, якими багате село, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. У такі свята, як День села, кожен відчуває себе частиною великої родини. Ми маємо об'єднатися у любові до нашої малої Батьківщини, працювати і жити для її добра, допомагати  тим, хто цього потребує.
     Село   може пишатися тим, що тут народжуються і зростають покоління талановитих і працелюбних людей, які змінюють її обличчя. Разом ми єдина і велика сім'я, яка прагне створити зручні й комфортні умови для життя.

 Я бачу в майбутньому Єрківці сильними та процвітаючими, а громадян - щасливими і забезпеченими. І лише шляхом об’єднання під ідеєю розвитку , ми зможемо відстояти своє право на майбутнє і змінити на краще наше сьогодення.

        Дорогі  Єрківчани, у сьогоднішній святковий день від імені сільської  ради, виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю всіх із Днем с. Єрківці. Бажаю вам перш за все миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій на благо нашої громади. Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких. Божого вам благословення!

                                     З Днем села, дорогі друзі !

 

 

З повагою сільський голова                                     Т.Девко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора