A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Оголошено конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства "Амбулаторія загальної практики-сімейної медицини Дівичківської сільської ради"

Дата: 07.08.2020 16:20
Кількість переглядів: 432

                                                                

Виконавчий комітет Дівичківської сільської ради Переяслав-Хмельницького району Київської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Амбулаторія загальної практики-сімейної медицини Дівичківської сільської ради.

Особи, які відповідають основним кваліфікаційним вимогам і бажають взяти участь у конкурсі, подають такі документи:

1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади;

3) резюме у довільній формі;

4) автобіографію (у випадках, визначених законодавством);

5) копію (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника закладу охорони здоров’я, а також копію трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи;

6) згоду на обробку персональних даних;

7) попередження стосовно встановлених Законом України “Про запобігання корупції“ вимог та обмежень, підписане претендентом на посаду;

8) підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (відповідно до абзацу першого частини третьої статті 45 Закону України “Про запобігання корупції“).

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

Вимоги до претендента на посаду:

Вища освіта ІІ рівня за ступенем магістра спеціальності галузі знань «Охорона здоров’я» з наступною спеціалізацією з «Організації і управління охороною здоров’я».

Стаж роботи: не менше 3-х років стажу за основною (лікарською) спеціальністю або одного року на керівних посадах.

     Заяви приймаються протягом 30 календарних днів з дня публікації оголошення за адресою: с. Дівички, вул. Сонячна, 1а. Довідки за телефоном 2-31-19, 063-316-43-86

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора