A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

"Благословенні будьмо і єдині у Незалежній Україні!"

Дата: 21.08.2020 09:45
Кількість переглядів: 408

Фото без опису

Щороку 24 серпня Україна відзначає велике державне та загальнонародне свято – День Незалежності України! Незалежність України  - це наслідок боротьби попередніх поколінь за можливість кожному українцю говорити сьогодні собі і всьому світу, що ти – українець, що в тебе є своя держава.

24 серпня 1991 року Верховна Рада Української РСР проголосила Україну Незалежною, демократичною державою і винесла історично вагомий «Акт проголошення незалежності України», на підтвердження Всеукраїнським референдумом 1 грудня 1991 року.

Також, 23 серпня відзначається  День Державного Прапора  України. Цього дня українці вшановують один із офіційних символів країни – Державний прапор України.

У бібліотеці села Дівички діє книжкова полиця під назвою «Благословенні будьмо, і єдині у Незалежній  Україні!». До уваги читачів та відвідувачів представлено літературу  у якій, виклад подій минулого дозволить легко зорієнтуватися у такому складному питанні, як походження Української держави та боротьба за її встановлення.

З нагоди святкування 29 річниці Незалежності України бажаємо мирного неба над головою, радості всім українцям, щастя і гармонії ! Тепла та нових досягнень! Любіть Україну всім серцем! Любіть її простори, її мову, її вітер, її трави...

З Днем Незалежності!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора