A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Урочистий захід до Дня Незалежності України в Дівичках

Дата: 22.08.2020 10:02
Кількість переглядів: 959

Свято Незалежності України вже стало чудовою нагодою для всіх жителів нашої держави, для всіх українців засвідчити свою любов до рідного краю, до України, до наших Збройних сил, які захищають нас, які відстоюють нашу незалежність.

21 серпня 2020 року, на території Дівичківського Будинку культури, з нагоди свята відбулись  урочистості і святковий концерт для жителів Дівичківської громади. Ведучими свята були  чарівні та неповторні  Наталія Сергієнко та Софія Курик. Звучали гарні слова та пісні про Україну. Всіх зі святом привітав сільський голова Тимофій Девко.

Шановна громадо! Від щирого серця вітаю всіх вас з Днем Прапора та з 29-ю річницею Незалежності України. Спільною перемогою багатьох поколінь українців, які боролися й гинули за нашу національну індентичність і державну самостійність ми маємо власний колір на політичній карті світу. 29 років тому ми обрали собі самостійне майбутнє і це було правильне рішення. Свято Незалежності для нас українців є одним із найважливіших.

Бажаю всім вам, дорогі моєму серцю, милі люди, щоб ваше здоровя було міцним і ні одна хвороба не наближалась до вашої оселі. Бажаю, щоб мир Божий був в вашому серці і щоб радість витісняла смуток і біль. І найголовніше – щоб був мир в нашій Україні та Боже благословіння. З Днем народження Ненько Україна! З святом вас шановна громада! Слава Україні!- сказав сільський голова.

Учасники художньої самодіяльності та народні колективи громади подарували присутнім змістовний концерт, у якому звучали пісні про Україну, про рідну землю, про маму, про кохання.

Традиційно приємним моментом урочистостей стало нагородження. Згідно розпорядженням голови було нагороджено подяками та сертифікатами на суму 500 гривень почесних жителів громади.

Свято пройшло вдало.

Директор БК с.Дівички,

Ірина Самойленко

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора