A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Привітання сільського голови з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України

Дата: 23.08.2020 06:20
Кількість переглядів: 953

                               Фото без опису

 

Шановні  жителі нашої  громади!

Прийміть найщиріші вітання з Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України!

     Ці свята мають велике загальнодержавне значення як свята суспільної злагоди і миру, доброго єднання людей в ім'я процвітання рідної країни.

     Прапор - це наша незалежність, наш дух, честь і наша слава. Кольори нашого національного прапора майоріли вже на стягах давньоруських земель та міст, вони переважали на козацьких полкових хоругвах.                                                                       

     Найдорожчою коштовністю для кожного народу є державна незалежність.  Це не просто день народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.

      У ці спекотні серпневі дні календар історії відраховує двадцять девяту  річницю Незалежності України. Нелегкими і далеко не безхмарними видалися ці роки. Довелося йти важким шляхом соціально-економічних перетворень, створювати практично заново державні інститути, нові правила і стандарти життя.

    Нині ми переживаємо складні часи агресії та посягань на незалежність і цілісність України. Ще ніколи в новітній історії України на нашій землі не було війни – не лунали постріли, не гинули люди.

Хочу насамперед привітати зі святом та висловити щиру вдячність мужнім та відважним українським воїнам, які зараз на передовій захищають нашу незалежність.

    З нагоди величного свята бажаю вам, дорогі українці, міцного здоров’я, родинного щастя, мирного неба над головою, злагоди й добробуту.

      Любіть свій народ, свою землю, яка є найкращою в світі. Нехай не міліє джерело нашої віри, надії та любові до рідної землі, додається енергії, снаги й впевненості у власних силах і переконаннях. А день прийдешній нехай дарує всім світле почуття радості від усвідомлення власної причетності до будівництва нашого рідного дому, ім’я  якому – Україна.

 

 

     З повагою сільський голова                                     Т.Девко

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора