A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

26 серпня 2020 року відбулася позачергова сесія Дівичківської сільської ради.

Дата: 27.08.2020 10:56
Кількість переглядів: 325

В роботі  30-ї сесії сільської ради, яку провів сільський  голова  Тимофій Девко, взяли участь депутати громади,  начальники відділів та структурних підрозділів сільської ради.

 

Порядок денний цього разу був максимально насичений ключовими питаннями по основних, життєво важливих напрямках. Зокрема, затвердження звіту  про виконання  сільського бюджету за І півріччя 2020 року, стан підготовки соціально - культурних закладів до роботи в осінньо-зимовий період та інші.

Особливу увагу було приділено питанням підготовки закладів освіти Дівичківської сільської ради до нового 2020/2021 навчального року, продовження впровадження державного освітнього стандарту Нової української школи на рівні початкової ланки в усіх освітніх закладах громади, придбання для цього необхідного обладнання, підготовки класних та ігрових кімнат.

      Начальник відділу освіти , охорони здоров’я  Шаблієнко Н.А.  відзначила, що заклади освіти забезпечені необхідними засобами індивідуального захисту для працівників (медичні маски, рукавички),  пірометрами, захисними щитками для працівників харчоблоків,  засобами для дезінфекції рук, поверхонь та іграшок, рідким милом, паперовими рушниками.

Депутати стан підготовки навчальних закладів до нового 2020/2021 навчального року визнали задовільним.

Також були прийняті відповідні рішення і по наслідках розгляду поданих громадянами документів стосовно оформлення земельних ділянок.

В результаті обговорення з усіх питань були прийняті рішення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора