A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

22 вересня 2020 року відбулася тридцять перша позачергова сесія Дівичківської сільської ради.

Дата: 24.09.2020 09:09
Кількість переглядів: 337

Фото без опису

В роботі  31-ї сесії сільської ради, яку провів сільський  голова Тимофій Девко, взяли участь депутати громади,  начальники відділів та структурних підрозділів сільської ради, мешканці громади, представники ТОВ «ХАТАНЕТ» та ФОП  «Осипенко С.»

 

     Робота сесії розпочалася  із затвердження порядку денного та внесенням змін  до сільського бюджету на 2020 р., та  Програм сільської ради .

 

       Неабияку увагу приділили питанню про надання доступу для забезпечення споживачів телекомунікаційними послугами до мережі Інтернет та телебачення по вул. Артилеристів в с. Дівички.

Депутати вкрай уважно підійшли до вивчення цього питання, врахували звернення жителів , вислухали й думку двох провайдерів представників ТОВ «ХАТАНЕТ» та ФОП «Осипенко С.»

       Також було розглянуто питання щодо надання дозволу КП «Житлово- комунальне господарство  Дівичківської сільської ради» на передачу в оренду ТОВ «ТЕХНОЕНЕРГОПРОЕКТ» для розміщення теплогенеруючого обладнання в частині приміщення котельні за адресою: вул. Артилеристів,22 с. Дівички  на постачання теплової енергії, яка вироблятиметься на установах з використанням альтернативного джерела енергії.

         Прийняті відповідні рішення стосовно оформлення земельних ділянок.

 

         Отже, робота присутніх відзначалася винятково конструктивним демократичним підходом, а як наслідок - запропоновані проекти рішень були прийняті більшістю депутатів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора