A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Онлайн-семінар учителів початкових класів закладів освіти Дівичківської сільської ради «Організація освітнього процесу початкової школи в умовах дистанційного навчання».

Дата: 07.10.2020 09:34
Кількість переглядів: 380

Фото без опису

6 жовтня 2020 року в онлайн-режимі відбувся семінар вчителів початкових класів закладів освіти громади «Організація освітнього процесу початкової школи в умовах дистанційного навчання».

Мета семінару:

  • визначити шляхи розкриття основних аспектів роботи вчителів початкових класів в умовах дистанційного навчання;
  • показати необхідність впровадження сучасних технологій дистанційного навчання;
  •  стимулювати учасників семінару до пошуку та творчості;
  • створити умови для професійного зростання та обміну досвідом роботи, педагогічними знахідками.

Модератором заходу виступила Людмила Голубенко, головний спеціаліст відділу освіти, охорони здоровя Дівичківської сільської ради, яка акцентувала увагу учасників на нововведеннях у початковій школі.

Основні змістові акценти, які винесені на розгляд учасників семінару, а саме: методичні рекомендаціїщодо викладання в третьому класі НУШ,  специфіка ведення класного журналув початкових класів, навчання учнів в умовах карантину і створення безпечного освітнього середовища, роз’яснили вчителі початкових класів Стовп’язького НВО Алла Яковченко, Галина Девко та Тетяна Клименко.

На завершення роботи семінару вчителі обмінялися досвідом роботи в умовах дистанційного навчання, де прийшли до висновку, що досягти якісного навчання дітей в умовах сьогоднішніх реалій можна завдяки трьом чинникам: готовності вчителя надавати якісні освітні послуги в умовах дистанційного навчання, технічне забезпечення учнів початкової школи та можливість доступу до інтернету, розуміння і партнерство з боку батьків.

Бажаємо всім учасникам семінару успіху в оволодінні новими ідеями, саморозвитку і прагнення тільки до самого кращого!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора