A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Нове авто для комунального некомерційного підприємства «Амбулаторія загальної практики сімейної медицини Дівичківської сільської ради»

Дата: 23.10.2020 13:42
Кількість переглядів: 1303

 

 

 

       Фото без опису

 

Сьогодні відбулася важлива і дуже очікувана подія: голова Дівичківської сільської ради Тимофій Девко вручив працівникам Амбулаторії загальної практики сімейної медицини Дівичківської сільської ради ключі від нового повнопривідного автомобіля «Renault Duster».

   Дану ініціативу сільської ради в придбанні нового авто для амбулаторії підтримала та взяла участь у співфінансуванні,  виділивши кошти у сумі 150 тис. грн., благодійна організація «Благодійний фонд «МХП - Громаді»», в рамках Всеукраїнського конкурсу мікрогрантів «Час діяти, Україно!». До того ж, 100 тис. грн. було виділено з місцевого бюджету.

   Щиросердно вдячні меценатам нашої громади, які також не залишилися осторонь та зробили свій вклад, надавши фінансову підтримку для придбання цього авто:

- ФГ Бебешко В.І. - 5 тис. грн.;

- ФОП Девко Галина Миколаївна – 2 тис. грн.;

- ТОВ ТСК Данделіон  – 2 тис. грн.;

- ТОВ НІКА – 15 тис. грн.;

- СТОВ «Любарецьке» - 50 тис. грн.;

- ФОП Хаметов А.А. – 2 тис. грн.;

- ПОА Україна – 10 тис. грн.;

- ТОВ «Газда Пласт» - 10 тис. грн.;

- ФГ «Стожар» - 5 тис. грн.;

- ФГ «Святослав» - 10 тис. грн.;

- ТОВ «Етиленсервіс» - 10 тис. грн..;

- СФГ «Доля» - 5 тис. грн.;

- СТОВ «Єрківці» - 30 тис. грн.;

- ТОВ «Агротрейд Груп» - 30 тис. грн.;

- ФГ «Геркулес» - 30 тис. грн. ;

-КНП «Дівичківська «АЗПМС»» - 1 тис. грн.

   Сьогоднішня епідеміологічна ситуація в Україні свідчить, наскільки цей автомобіль вкрай необхідний для обслуговування пацієнтів нашої громади. Новий, сучасний, потужний, зручний, має підвищену прохідність. Тепер наші місцеві лікарі зможуть за будь-яких погодних умов оперативно та без перешкод дістатися до пацієнтів, яким потрібна невідкладна медична допомога, адже кожен мешканець нашої громади має отримувати якісні медичні послуги й, що важливо, одержувати їх вчасно. Новий автомобіль стане порятунком для сільських жителів, що потребують постійної уваги лікарів.

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора