A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

«Українська світлиця» в селі Єрківці

Дата: 23.10.2020 15:26
Кількість переглядів: 713

   Фото без опису

 

   У липні 2020 року був оголошений благодійним фондом «МХП – Громаді» Всеукраїнський конкурс мікрогрантів для розвитку громад «Час діяти, Україно!» Мета конкурсу – розв’язання конкретних проблем громад за підтримки локальних громадських ініціатив. Йдеться переважно про сільську місцевість, де розташовані потужності підприємств агрохолдингу МХП.

   Переможцем конкурсу в Бориспільському районі став Єрківецький старостат Дівичківської сільської ради об’єднаної територіальної громади з проєктом «Українська світлиця», який буде втілений на базі Публічної бібліотеки Дівичківської сільської ради (с. Єрківці).

   Мета проєкту – створити покращені та комфортні умови на базі Публічної сільської бібліотеки для роботи з дітьми, молоддю, особами похилого віку та особливими потребами. Активне залучення жителів с. Єрківці до вивчення своєї історії, культурної спадщини та передання традицій рідного краю від старшого покоління до дітей та молоді.

   Сьогодні директор СТОВ «Старинська птахофабрика» Сергій Міщенко вручив директору Публічної бібліотеки Ользі Шульзі сертифікат на 50 тис. грн., який буде використаний для оплати заміни вікон, придбання стільців та інформаційного стенду в рамках проєкту «Українська світлиця». Внесок в проєкт Дівичківської сільської ради також складає 50 тис. грн.

 

З вдячністю за підтримку СТОВ «Старинська птахофабрика»,

та з надією на співпрацю у наступному році.

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора