A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Відбулося перше засідання нового складу виконавчого комітету.

Дата: 04.12.2020 10:16
Кількість переглядів: 356

Фото без опису     

Сьогодні, 4 грудня відбуло перше позачергове засідання виконавчого комітету у новому складі, участь у якому взяло 8 його членів із 11-ти.

      Провів його голова сільської ради Олександр Слюсар. У засідання взяли участь секретар сільської ради Наталія Мацьовка, заступник голови Григорій Карнаух та керуюча справами виконкому Ольга Коломієць.

    Члени виконкому розглянули питання «Про затвердження Положення про призначення та реєстрацію помічника фізичній дієздатній особі, яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки»;

«Про внесення змін до рішення виконкому № 164 від 15.11.2018 року «Про затвердження Положення про Комісію з питань захисту прав дитини та її складу», «Про затвердження нового складу Опікунської ради», «Про присвоєння поштової адреси земельній ділянці гр.. ХХХХХХХХ».

      Окрім цього одноголосно підтримали надання одноразової грошової допомоги жительці ОТГ, у зв’язку з лікуванням після операції та надали грошову допомогу жителю населеного пункту Дівичківської ОТГ, що має статус дитини-сироти, у зв’язку з досягненням ним 18-ти річного віку.

     Наступне чергове засідання виконкому планується на 15 грудня 2020 року.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора