Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Нарада в Київській обласній державній адміністрації, за участі очільників громад Бориспільського району

Дата: 16.12.2020 13:45
Кількість переглядів: 253

Фото без опису

      Сьогодні, 16 грудня, відбулася нарада в Київоблдержадміністрації, яку провів голова КОДА Василь Володін.

    У нараді взяли участь очільники громад лівобережної Київщини новоствореного Бориспільського району. На нараді був присутній і голова Дівичківської територіальної громади Олександр Слюсар.

      На порядку денному були питання, що стосувалися формування бюджету громад та району на 2021 рік, соціально-економічного розвитку, актуального стану забезпечення стабільної роботи об'єктів життєзабезпечення та дорожньої інфраструктури у зимовий період 2020/2021 років, проблемні питання процесу реорганізації громад та району.

      У ході наради запрошені мали змогу озвучити нагальні проблемні питання перед головою КОДА, які, наразі, існують в їхній громаді.

Зокрема, голова Дівичківської громади Олександр Слюсар порушив питання щодо закриття 2 поштових відділень у військовому містечку, що в Дівичках та Ковалині. Василь Володін запевнив, що найближчим часом буде організована спільна нарада представників ПАТ «Укрпошта» та очільників ОТГ, де обговорять ситуацію, що склалася із закриттям деяких поштових відділень, і відповідно, спільно прийматимуть рішення щодо можливості відновлення їх роботи.

       Окрім цього, Олександр Слюсар озвучив ще одне питання, яке турбує мешканців Дівичківської громади, а саме пасажирські перевезення за маршрутом «Дівички-Київ». Перевізник самовільно змінив графік руху, не погодивши його з Київською облдержадміністрацією. На що очільник КОДА сказав, терміново написати листа від громади, щоби з’ясувати всі обставини неправомірної зміни маршруту, таким чином вирішити питання відновлення попередньо затвердженого.

      Також голова Дівичківської ОТГ порушив питання фінансування Переяслав-Хмельницького районного територіального центру соціального обслуговування, що в Ташані та Єрківцях. Василь Володін пообіцяв, що найближчим часом, щодо цього, будуть надані роз’яснення.

      Наприкінці зустрічі голова КОДА побажав громадам розвитку та висловив сподівання на плідну співпрацю.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора