A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Вітаємо юних науковців громади!

Дата: 23.12.2020 20:32
Кількість переглядів: 334

22 грудня 2020 року на базі університету імені Григорія Сковороди в Переяславі відбувся І (відкритий) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Київського обласного комунального позашкільного навчального закладу «Мала академія наук учнівської молоді» (далі-Конкурс).

Організатором заходу виступив відділ освіти Переяславської міської ради, співорганізаторами – відділи освіти Дівичківської та Студениківської ОТГ.

Програма Конкурсу складалася із постерного захисту дослідницьких проєктів та наукової конференції для учасників. Попередньо було проведено заочне оцінювання дослідницьких робіт учасників членами журі, до складу якого увійшли науковці університету імені Григорія Сковороди в Переяславі.

На Конкурсі заклади освіти нашої громади представляли юні науковці Дівичківського та Стовп’язького НВО:

Сідорова Діана, учениця 10 класу Дівичківського НВО (науковий керівник: Авраменко Наталія Вікторівна, вчитель хімії та біології, старший учитель) з дослідницьким проєктом «Дослідження впливу інформаційного простору на психічне та фізичне здоров’я підлітків»;

Качаловська Ірина і Судомора Стефанія, учениці 11 класу Стовп’язького НВО (науковий керівник: Мельник Ольга Анатоліївна, вчитель історії та правознавства) з дослідницькими проєктами «Голодомор 1932-1933 рр.: мирні та пасивні форми спротиву» та «Листування остарбайтерів як джерело вивчення історії (на прикладі с. Стовп’яги Бориспільського району Київської області».

Рішенням журі Конкурсу всі роботи наших юних дослідників, озброєні відповідним науковим та дослідницьким інструментарієм,  рекомендовано для участі у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора