A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Відбувся інформаційний cемінар «Генеруй бізнес - ідею та розпочни свій бізнес»

Дата: 15.01.2021 13:57
Кількість переглядів: 275

Фото без опису

В  новому році продовжується робота в  Центрі розвитку підприємництва Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості. 13 січня 2021року відбувся інформаційний семінар на тему :«Готуємося до відкриття власної справи» в якому взяли участь сім безробітних, яких цікавить започаткування власної справи.

На заході було розглянуто поняття підприємницької діяльності та бізнес-ідеї, перспективні можливості розвитку підприємництва в регіоні, ключові поняття бізнесу, покрокове планування підприємницької діяльності. Надано детальну інформацію про послуги служби зайнятості, що надаються на всіх етапах започаткування власного бізнесу.

Під час спілкування безробітним презентували корисні інтернет-ресурси з підтримки та розвитку підприємницької ініціативи,  на яких можна пройти тестування, більш ширше ознайомитись з веденням підприємницької діяльності, підвищити свої знання. Всі представлені інтернет-ресурси допоможуть підготуватись до започаткування власного бізнесу та сприятимуть його розвиткові.

Центр розвитку підприємництва знаходиться за адресою:

вул. Шевченка, 23, м. Переяслав, Переяслав-Хмельницька міськрайонна філія Київського обласного центру зайнятості.

телефони для довідок (04567) 51682, 55395.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора